Diensten

DienstenHardware

VTD Computers kan uw bedrijf voorzien van een compleet computernetwerk waarmee veilig en snel gewerkt kan worden. Wij leveren alle componenten die daarvoor nodig zijn en wordt naar uw wensen door onze technische dienst geassembleerd. Vervolgens sluiten wij de hardware bij u op locatie aan zodat u direct aan de slag kunt.

Software

Wij zijn geregistreerd Microsoft (SPLA) Partner en kunnen u daardoor uitstekend adviseren over de wijze waarop u Microsoft licenties het meest effectief kunt inzetten binnen uw bedrijf. Ook kunt u bij ons terecht voor advies en aanschaf van overige softwarelicenties zoals  bijvoorbeeld Adobe.

Thuiswerkoplossingen

Door de toenemende behoefte aan steeds flexibeler werken, zien steeds meer bedrijven de toegevoegde waarde van een goede thuiswerkoplossing. Wij hebben ruime ervaring op dit gebied en kunnen u een gebruiksvriendelijke en flexibele oplossing bieden die voldoet aan de strengste veiligheidseisen. Wij maken hierbij uitsluitend gebruik van kwalitatief hoogwaardige apparatuur. Kortom: afstanden verdwijnen met de thuiswerkoplossingen van VTD Computers!

Back-up oplossingen

Eén van de belangrijkste zaken voor uw onderneming is wel dat uw data veilig en betrouwbaar wordt opgeslagen. Daarbij is een extra kopie natuurlijk onmisbaar. Wij leveren diverse back-up oplossingen variërend van een externe harddisk tot een compleet stand-alone back-up systeem. Natuurlijk zijn wij ook uw partner bij de nieuwste generatie oplossingen, namelijk de online back-up. Hierbij wordt uw data versleuteld en op meerdere locaties opgeslagen in beveiligde datacenters.

Mobiele oplossingen

De smartphones en tablets zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit de moderne ICT omgeving. VTD Computers kan ervoor zorgen dat deze apparaten op een veilige en gecontroleerde wijze in verbinding staan met uw bedrijfsnetwerk en u met uw smartphone of tablet toegang heeft tot uw bedrijfsdata. U kunt hierbij denken aan e-mail, agenda en bestanden. Afhankelijk van de gebruikte ICT omgeving is het ook mogelijk om complete bedrijfsapplicaties te ontsluiten.

Beveiliging

U kunt ook bij ons terecht voor het beveiligen van uw netwerk en uw computerapparatuur. Wij beveiligen uitsluitend met apparatuur en software van bewezen en gerenommeerde merken. Zo kunt u bij ons terecht voor de aanschaf en het onderhoud van firewalls, virusscanners, anti-spam en anti-spyware producten. Ook kunnen wij uw netwerk “scannen” om zo de beveiligingsgraad te bepalen en uw bedrijf te wijzen op eventueel aanwezige gaten en zwakke plekken in de beveiliging.

Advies op maat

Bent u van plan nieuwe hard- of software aan te schaffen? Vaak betreft dit een behoorlijke investering. Wij kunnen u onafhankelijk adviseren en begeleiden bij het maken van de juiste keuze, zodat u een goede basis legt voor de toekomst.

Websites

Ook voor uw website, nieuw of bestaand, kunt u bij VTD Computers terecht. In zeer nauwe samenwerking met A3on Grafimedia passen wij uw bestaande website aan of ontwikkelen een geheel nieuwe. Dit tegen zeer concurrerende prijzen. Wij zijn gaarne bereid u een passende offerte te doen toekomen.